Våra härliga familjemedlemmar

S*Skarping’s Karat

Färg: Brun Mitted

Född: 2022-08-12

Stamtavla: Klicka här

Information:

Kommer att blod-grupperas och scannas före av avel.

Karat har hittat svampkorgen!

Här hemma kallas hon för KittyCat och hon är en sann utforskare! Hon spinner så fort man tar upp henne. Henne har jag fött upp själv och hon har så mycket energi. Tyvärr så var hon ensam i sin kull, men hon vägde 125 gram när hon kom.

För oss är hon så värdefull – därav namnet. Under sina första 12 veckor så upptäckte hon världen med våra egna vuxna katter tills vår underbara kille kom hem (det skiljer 4 veckor) och nu busar hon som aldrig för med honom.

Härligt med dessa kattungar i huset. Det går inte en dag utan att vi skrattar åt deras upptåg. Bättre än så kan det ju inte bli!

SE*Wendeltassens Civic

Färg: Brun Bicolour

Född: 2022-07-14

Stamtavla: Klicka här

Information:

Då Civics föräldrar är fria från B-blod och PG, så är även han helt fri från detta.

Äntligen så har våran älskling kommit hem!

Är så lycklig över att just denna underbara kille kom till oss. Han är stor kille med en härlig benstomme, har en fantastisk silkeslen päls, hans temperament är bara helt underbart – så COOL! Sen att han är en vacker kille som på sin första utställning som kattunge tog en BIV vid 4 månaders ålder får en ju att bara häpna – WOW.

Det ska bli otroligt roligt att få följa hans utveckling då han redan väger 4kg vid 4 månaders ålder, så han kommer säkerligen bli en stor COOOL kille!

Vill också än en gång passa på att tacka hans helt underbara uppfödare Liselotte för denna ljuvliga kille.

S*Skarpings Järtat

Färg: Brun Bicolor Rag n03

Född: 2021-07-24

Stamtavla: Klicka här

Information:

Hon är PG Fri och scannad hjärta/njurar UA.

Blodgrupperad Langford DNA = Blod A/AB (ej bärare av B-blod)

Beskrivning

Den här underbara tjejen har jag fött upp själv, och hon är så lik sin fina mamma Fanny, så hon fick stanna kvar hos oss. Oerhört tacksam över att hon är fri från allt!

Jag är så lycklig över att få ha en sån här fin tjej i aveln. Hon har verkligen en silkeslen päls, vackra blå ögon, fin höjd i sin panna och hon har ett så härligt supertemerament. Nu i skrivande stund är hon bara WOW i mina ögon och ser fram mot att få följa hennes utveckling.

S*Skarpings Helga

Färg: Blåtabbymaskad mitted

Född: 2019-09-15

Stamtavla: Klicka här

Info:

PG-fri scannad hjärta/njurar UA.

Blodgrupperad Langfords labb = Blodgrupp A/AB (ej bärare av B-blod).

Beskrivning:

Den här fina tabbytjejen har jag fött upp själv.

Att få ha en Blå tabbynmaskad Mitted hona är det finaste man kan ha om du frågar mig. Så att får njuta av den här tjejen är en stor lycka för mig. Att hon dessutom har fina längder, bra tyngd i sin kropp, en så vacker fin ögonfärg, bra öronsättning, fin haka och ja …..vad säger man?

Hon är en så härlig tjej, pratar mycket och bara älskar att vara i sin nya kattgård. Är så glad att jag har henne!